Je klanten betrekken door een Agile werkmethode

Je klanten betrekken door een Agile werkmethode

Je wilt als klant niet meemaken dat je de ontwikkeling van jouw website toevertrouwd aan een ontwikkelingsbureau, om enkele weken later een resultaat via je mailbox binnen te krijgen dat totaal niet voldoet aan jouw verwachtingen. Toch gebeurt dit vaak! Dit probleem kost je vaak extra tijd en geld. Door Agile te werken kan dit voorkomen worden. Maar wat is dat? En wat merk je daarvan als klant? Dat lees je hier!

Voorkom een out of date website

Voorkom een out of date website

De tijd staat niet stil, het internet ook niet. Daarom is het belangrijk regelmatig even je website te evalueren om te zien of deze nog up-to-date is. Als je dit niet doet heb je voor je het weet een website die achterloopt op jouw concurrentie. Hier een lijst van zaken waar je op kan letten.

3 meest voorkomende beveiligingsfouten op een website

3 meest voorkomende beveiligingsfouten op een website

Niet iedereen op het internet heeft even goede bedoelingen, zowat elke vijf seconden wordt er een website gehackt. Ik heb als security consultant gewerkt voor enkele van de grootste IT-bedrijven in België. In deze blogpost lees je de 3 meest voorkomende kwetsbaarheden die ik toen tegenkwam.

Wanneer is je website verouderd?

Wanneer is je website verouderd?

Een verouderde website is praktisch nutteloos. Mensen bekijken hem niet meer, hij wordt amper gevonden op Google en geeft ook een slechte indruk van je bedrijf. Als je één of meer punten in deze checklist herkent op jouw website, moet je dringend eens <a href="https://ndvibes.com/contact" target="_blank">een berichtje sturen</a>, zo kan ik even bekijk hoe we dat gaan oplossen!

Met visual saliency jouw website verbeteren

Met visual saliency jouw website verbeteren

Je bezoekers hun ogen worden automatisch aangetrokken tot elementen die opvallend anders zijn dan de omgeving. Dit is het principe dat we visual saliency noemen. In deze blogpost kom je te weten hoe je dit kan toepassen om de conversie van jouw website te verhogen.

8 Redenen waarom je een website moet hebben

8 Redenen waarom je een website moet hebben

“Je moet een website hebben voor je zaak.” Het is zeker niet de eerste keer dat je het hoort en klinkt waarschijnlijk zelfs al cliché. Toch moet je dit advies niet negeren! In deze blogpost lees je acht redenen waarom een website echt wel nodig is.

Streef jij naar meer omzet met je website? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang al direct 5 gratis tips!


[Secured] Jouw gegevens zijn veilig.
Tips voor je website
Kom hoger in Google
Ontvang direct 5 tips
Social-media tips
Alles over neuromarketing
Als eerste alle blogs