Google Analytics binnenkort illegaal

Google Analytics binnenkort illegaal

Google Analytics, een tool gebruikt door meer dan 29.000.000 websites, is recent door de Oostenrijkse privacytoezichthouder in strijd bevonden met de Europese <strong>GDPR-wetgeving</strong> die de privacy van burgers waarborgt. Dit heeft als gevolg dat Google Analytics binnenkort niet meer in Oostenrijk gebruikt kan worden. Andere Europese landen volgen het voorbeeld.

Je klanten betrekken door een Agile werkmethode

Je klanten betrekken door een Agile werkmethode

Je wilt als klant niet meemaken dat je de ontwikkeling van jouw website toevertrouwd aan een ontwikkelingsbureau, om enkele weken later een resultaat via je mailbox binnen te krijgen dat totaal niet voldoet aan jouw verwachtingen. Toch gebeurt dit vaak! Dit probleem kost je vaak extra tijd en geld. Door Agile te werken kan dit voorkomen worden. Maar wat is dat? En wat merk je daarvan als klant? Dat lees je hier!

Voorkom een out of date website

Voorkom een out of date website

De tijd staat niet stil, het internet ook niet. Daarom is het belangrijk regelmatig even je website te evalueren om te zien of deze nog up-to-date is. Als je dit niet doet heb je voor je het weet een website die achterloopt op jouw concurrentie. Hier een lijst van zaken waar je op kan letten.

De door hackers 3 meest gebruikte kwetsbaarheden

De door hackers 3 meest gebruikte kwetsbaarheden

Niet iedereen op het internet heeft even goede bedoelingen, zowat elke vijf seconden wordt er een website gehacked. Ik heb als freelance websecurity consultant gewerkt voor enkele van de grootste IT-bedrijven in België. In deze blogpost lees je de 3 meest voorkomende kwetsbaarheden die ik toen tegenkwam.

Wanneer is een website verouderd

Wanneer is een website verouderd

Een verouderde website is praktisch nutteloos. Mensen bekijken hem niet meer, hij wordt amper gevonden op Google en geeft ook een slechte indruk van je bedrijf. Als je één of meer punten in deze checklist herkent op jouw website, moet je eens <a href="https://ndvibes.com/contact" target="_blank">een berichtje sturen</a>, dan bekijk ik graag even hoe we dat gaan oplossen.

Jouw website verbeteren met visual saliency

Jouw website verbeteren met visual saliency

Je bezoekers hun ogen worden automatisch aangetrokken tot elementen die opvallend anders zijn dan de omgeving. Dit is het principe dat we visual saliency noemen. In deze blogpost kom je te weten hoe je dit kan toepassen om de conversie van jouw website te verhogen.

IMU
8 redenen waarom je een website moet hebben

8 redenen waarom je een website moet hebben

“Je moet een website hebben voor je zaak.” Het is zeker niet de eerste keer dat je het hoort en klinkt waarschijnlijk zelfs al cliché. Toch moet je dit advies niet negeren! In deze blogpost lees je acht redenen waarom een website echt wel nodig is.

Overtuigen met ogen

Overtuigen met ogen

Waarschijnlijk wist je al dat afbeeldingen een grote troef zijn om jouw conversie een boost te geven. Maar wist je ook dat afbeeldingen van ogen die jouw bezoeker diep aanstaren, in sommige gevallen, nog beter converteren?

IMU
Wat bepaalt de smaak van jouw voedsel

Wat bepaalt de smaak van jouw voedsel

Wat bepaalt de smaak van jouw eten? Kruiden? De saus? Het antwoord zal je verbazen, maar het is eigenlijk de verpakking! Ook al eet of drink je die waarschijnlijk niet op, het bepaalt toch 50% van de smaak! Slechts de helft van de smaak wordt bepaald door de ingrediënten (C. Spence). In deze blogpost leggen we uit hoe <strong>neuromarketing</strong> de smaak van jouw eten beïnvloedt!

Wat is een goede website

Wat is een goede website

Wat is nu eigenlijk een goede website? Vraag dit aan verschillende mensen en je zal verschillende antwoorden krijgen: “Een mooie website”, “Eentje die veel bezoekers krijgt”, “Wanneer je hoog scoort in Google heb je een goede website”… Al deze antwoorden zijn slechts half waar. In deze post lees je enkele voorwaarden waar een goede website zeker aan moet voldoen.

5 neuromarketing tricks uit jouw dagelijks leven

5 neuromarketing tricks uit jouw dagelijks leven

Je staat er niet bij stil maar elke dag word je omringd door marketing, van ‘s morgens wanneer je opstaat, tot je ‘s avonds weer gaat slapen. Digitale marketeers schatten dat de gemiddelde persoon per dag ongeveer 4000 advertenties ziet (Jon Simpson, Forbes). Vandaag op mijn blog een lijstje van 5 neuromarketing technieken die merken in hun advertenties of branding toepassen om jou te verleiden.

Een nieuwe start

Een nieuwe start

Welkom op mijn nieuwe website en blog! Het was hoog tijd dat ik mijn eigen website vernieuwde. Nu is er meer veranderd dan alleen mijn website, NDVibes werkt nu in een ander concept en is ook te volgen op social media.

Streef jij naar meer omzet met je website? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang al direct 5 gratis tips!


[Secured] Jouw gegevens zijn veilig.
Tips voor je website
Kom hoger in Google
Ontvang direct 5 tips
Social-media tips
Alles over neuromarketing
Als eerste alle blogs