Portfolio

We hebben al enkele projecten succesvol voltooid! Zie hier de websites van trotse zaakeigenaars die u met plezier willen onthalen op hun website.

Niel Duysters
www.balans-in-beweging.be

Balans in Beweging

Bekijk
Een website die volledig past bij de huisstijl van Balans in Beweging. In overleg met de interieur-architect zijn we er in geslaagd een mooi resultaat neer te zetten.
Design, Huisstijl, SEO
www.baltropical.be

Bal Tropical E-Ticket

Bekijk
Een online ticketsysteem voor de grootste fuif van Kaulille. Via dit ticketsysteem kopen honderden mensen hun inkomkaarten. Betrouwbaarheid en snelheid zijn hier van groot belang.
Speed optimized, Performance, Mailing-system, Full-stack
www.vanherckbvba.be

Vanherck BVBA

Bekijk
Clean & Simpel. Een website die alles heeft wat nodig is, via een makkelijk te gebruiken navigatie kan je vlotjes alle info zoeken die je nodig hebt. Zo kan je Vanherck BVBA zijn machines bekijken, lezen welke diensten ze aanbieden, of direct contact opnemen.
Design, SEO
www.jm-productions.be

JM-Productions

Bekijk
Een website even cool als de feestjes waar JM-Productions komt. Een simpel modern design. Inclusief catalogus waar je al hun materialen omtrent licht en geluid kunt terugvinden.
Design, Speed Optimization, Catalogus, SEO
www.verzekeringenplessers.be

Verzekeringen Plessers

Bekijk
Professioneel en betrouwbaar, maar zeker niet saai! Dat moest de website van Verzekeringen Plessers uitstralen. Met dit vernieuwende design is dit zeker geslaagd.
Design, SEO, Video
www.designviewer.appwise-dev.com

Designviewer

Bekijk
Voor mijn stage in het middelbaar moest ik in het bedrijf Appwise een stageproject maken waarop klanten de voortgang van hun applicatie in ontwikkeling kunnen volgen.
Design, Full-stack
www.belgium-hkd-federation.be

Belgium HKD Federation

Bekijk
Deze Hapkido-vereniging had een nieuwe website nodig, bij deze geleverd! Deze website bevat een online trainingplatform voor het leren van Hapkido, een volledige ledenlijst, leuke foto's van lessen, en het laatste nieuws over Hapkido.
Speed optimized, SEO
Profielfoto Voornaam Achternaam Bedrijf

Tekst.

Join the club

Deze zaakvoerders hebben nu een website die hun meer klanten oplevert, wanneer jij? Of lees waarom wij uw beste keuze zijn!