Portfolio

We hebben al enkele projecten succesvol voltooid! Zie hier de websites van trotse zaakeigenaars die u met plezier willen onthalen op hun website.

Scroll verder! Niel Duysters
www.sezoenstrail.be

Sezoenstrail

Bekijk
Elegante en gebruiksvriendelijke website waarop gebruikers zich kunnen inschrijven voor de jaarlijkse Sezoenstral en snel alle nodige info kunnen terugvinden.
Website, design, gebruiksvriendelijk, inschrijvingssysteem, betaalsysteem, CMS
www.mijnvereniginginbocholt.be

Mijn vereniging in Bocholt

Bekijk
Door de regulaties voor jeugdverenigingen tijdens de Covid-19 crisis vielen de plannen voor vele jongeren in het water. In minder dan twee weken is dit platform gerealiseerd waarop verenigingen hun inschrijvingen kunnen regelen en automatisch kunnen voldoen aan de regulaties.
Website, overheidsproject, inschrijvingssysteem, betaalsysteem, CMS
www.akload.be

AK Load

Bekijk
Een handige website waarop de catalogus uitgelijst staat en gebruikers makkelijk producten kunnen selecteren waaromtremt ze contact voor willen opnemen.
Website, catalogus
www.verdeelkastenopmaat.be

Verdeelkasten op maat

Bekijk
Kempische Bordenbouw kwam met een nieuw concept waarmee professionele elektriekers online verdeelkasten konden configureren en bestellen. Ze zochten enkel nog iemand op dit te kunnen realiseren. Op deze site hebben ze de configurator en een op maat gemaakte webshop.
Configurator, betaalsysteem, webshop
www.demok.be

Koffiebar De Mok

Bekijk
Een industrieel design dat strak oogt maar nog steeds de gezelligheid van Koffiebar De Mok uitstraalt. Dat was de opdracht, en dat is geleverd. Dit met snelheidsoptimalisaties zodat de website 100/100 scoort op de Google Speedtest.
Speed optimization, design, responsive, SEO
www.nightmarefactory.be

The Nightmare Factory

Bekijk
Bij een cool evenement hoort ook een coole website! Een website zoals deze responsive krijgen voor mobiel is ook geen gemakkelijke opgave. Toch is dat vlotjes gelukt! De realistische afbeeldingen van hoge kwaliteit moeten je laten zien hoe geweldig dit evenement is.
Responsive, design
www.studioleyssen.be

RifRaf 2.0

Bekijk
RifRaf heeft een tweede leven gekregen en daar hoort natuurlijk een nieuwe, frisse, levendige website bij! Dat is gelukt met een zeer modern speels design, dat ook nog eens uiterst responsive is. Ook is het mogelijk om een Rifraf-magazine bij jouw in de buurt te vinden door middel van een geavanceerde zoekfunctie!
Responsive, design, SEO, Video, zoekfunctie
www.studioleyssen.be

Studio Leyssen Photograph

Bekijk
Studio Leyssen had ervoor gekozen een website te maken in Wix. Door mijn tips en consultancy maar vooral een toffe samenwerking zijn we er in geslaagd een mooi resultaat neer te zetten, dat zichzelf onderscheidt. Dankzij een blog en een online Wix Art Store kunnen ze ook online hun producten aanbieden.
Wix, Fotografie, Blog, Online Art Store
www.balans-in-beweging.be

Balans in Beweging

Bekijk
Een website die volledig past bij de huisstijl van Balans in Beweging. In overleg met de interieur-architect is deze opgave uitgedraaid tot een mooi resultaat.
Design, Huisstijl, SEO
www.baltropical.be

Bal Tropical E-Ticket

Bekijk
Een online ticketsysteem voor de grootste fuif van Kaulille. Via dit ticketsysteem kopen honderden mensen hun inkomkaarten. Betrouwbaarheid en snelheid zijn hier van groot belang.
Speed optimized, Performance, Mailing-system, Full-stack
www.bouwinspect.be

Bouwinspect BV

Bekijk
Voor het keuren van uw woning moet u bij Bouwinspect BV zijn. De website is alvast goedgekeurd!
Design, SEO
www.vanherckbvba.be

Vanherck BVBA

Bekijk
Clean & Simpel. Een website die alles heeft wat nodig is, via een makkelijk te gebruiken navigatie kan je vlotjes alle info zoeken die je nodig hebt. Zo kan je Vanherck BVBA zijn machines bekijken, lezen welke diensten ze aanbieden, of direct contact opnemen.
Design, SEO
www.jm-productions.be

JM-Productions

Bekijk
Een website even cool als de feestjes waar JM-Productions komt. Een simpel modern design. Inclusief catalogus waar je al hun materialen omtrent licht en geluid kunt terugvinden.
Design, Speed Optimization, Catalogus, SEO
www.verzekeringenplessers.be

Verzekeringen Plessers

Bekijk
Professioneel en betrouwbaar, maar zeker niet saai! Dat moest de website van Verzekeringen Plessers uitstralen. Met dit vernieuwende design is dit zeker geslaagd.
Design, SEO, Video
www.designviewer.appwise-dev.com

Designviewer

Bekijk
Voor mijn stage in het middelbaar moest ik in het bedrijf Appwise een stageproject maken waarop klanten de voortgang van hun applicatie in ontwikkeling kunnen volgen.
Design, Full-stack
www.belgium-hkd-federation.be

Belgium HKD Federation

Bekijk
Deze website voor de vechtclub Belgium Hapkido Federation heeft een zeer interessante feature. Leden van de club kunnen namelijk inloggen op het online trainingplatform waarop ze trainingvideo's op eigen niveau kunnen zien. Deze video's kan de administrator zelf posten en beheren!
Speed optimized, SEO, online trainingplatform
Profielfoto Voornaam Achternaam Bedrijf

Tekst.

Join the club

Deze zaakvoerders hebben nu een website die hun meer klanten oplevert, wanneer jij? Of lees waarom wij uw beste keuze zijn!