Portfolio

We hebben al enkele projecten succesvol voltooid! Zie hier de websites van trotse zaakeigenaars die u met plezier willen onthalen op hun website.

Scroll verder! Niel Duysters
www.verdeelkastenopmaat.be

Verdeelkastenopmaat

Bekijk
Een vanuit scratch op maat gemaakte webshop! Een eigen adminpaneel om de vele producten en gebruikers te kunnen beheren en een veilig betaalsysteem. Ook bevat deze website een op maat gemaakte en complexe software-oplossing waarmee elektriciens verdeelkasten kunnen configureren.
Webshop, software op maat, configurator, betaalsysteem
www.mijnvereniginginbocholt.be

Mijn Vereniging in Bocholt

Bekijk
Een heel platform waarop verenigingen hun inschrijvingen, leden, aanwezigheden, betalingen,... makkelijk kunnen regelen en beheren. Dit met ook gebruiksvriendelijkheid voor de ouders in het achterhoofd te houden.
Overheidsopdracht, betaalsysteem, inschrijvingen
www.bouwinspect.be

BouwInspect BVBA

Bekijk
Een zeer moderne en mooi gedesignde website met veel afbeeldingen. Het structureren van de soms moeilijk te begrijpen info stond hier centraal. Klanten weten direct wat BouwInspect BVBA hun kan bieden.
Design, duidelijke structuur, chat-box
www.demok.be

Koffiebar De Mok

Bekijk
Een industrieel design dat strak oogt maar nog steeds de gezelligheid van Koffiebar De Mok uitstraalt. Dat was de opdracht, en dat is geleverd. Dit met snelheidsoptimalisaties zodat de website 100/100 scoort op de Google Speedtest.
Speed optimization, design, responsive
www.nightmarefactory.be

The Nightmare Factory

Bekijk
Bij een cool evenement hoort ook een coole website! Een website zoals deze responsive krijgen voor mobiel is ook geen gemakkelijke opgave. Toch is dat vlotjes gelukt! De realistische afbeeldingen van hoge kwaliteit moeten je laten zien hoe geweldig dit evenement is.
Responsive, design
www.studioleyssen.be

RifRaf 2.0

Bekijk
RifRaf heeft een tweede leven gekregen en daar hoort natuurlijk een nieuwe, frisse, levendige website bij! Dat is gelukt met een zeer modern speels design, dat ook nog eens uiterst responsive is. Ook is het mogelijk om een Rifraf-magazine bij jouw in de buurt te vinden door middel van een geavanceerde zoekfunctie!
Responsive, design, SEO, Video, zoekfunctie
www.studioleyssen.be

Studio Leyssen Photograph

Bekijk
Studio Leyssen had ervoor gekozen een website te maken in Wix. Door mijn tips en consultancy maar vooral een toffe samenwerking zijn we er in geslaagd een mooi resultaat neer te zetten, dat zichzelf onderscheidt. Dankzij een blog en een online Wix Art Store kunnen ze ook online hun producten aanbieden.
Wix, Fotografie, Blog, Online Art Store
www.baltropical.be

Bal Tropical E-Ticket

Bekijk
Een online ticketsysteem voor de grootste fuif van Kaulille. Via dit ticketsysteem kopen honderden mensen hun inkomkaarten. Betrouwbaarheid en snelheid zijn hier van groot belang.
Speed optimized, Performance, Mailing-system, Full-stack
www.vanherckbvba.be

Vanherck BVBA

Bekijk
Clean & Simpel. Een website die alles heeft wat nodig is, via een makkelijk te gebruiken navigatie kan je vlotjes alle info zoeken die je nodig hebt. Zo kan je Vanherck BVBA zijn machines bekijken, lezen welke diensten ze aanbieden, of direct contact opnemen.
Design, SEO
www.verzekeringenplessers.be

Verzekeringen Plessers

Bekijk
Professioneel en betrouwbaar, maar zeker niet saai! Dat moest de website van Verzekeringen Plessers uitstralen. Met dit vernieuwende design is dit zeker geslaagd.
Design, SEO, Video
www.designviewer.appwise-dev.com

Designviewer

Bekijk
Voor mijn stage in het middelbaar moest ik in het bedrijf Appwise een stageproject maken waarop klanten de voortgang van hun applicatie in ontwikkeling kunnen volgen.
Design, Full-stack
www.belgium-hkd-federation.be

Belgium HKD Federation

Bekijk
Deze website voor de vechtclub Belgium Hapkido Federation heeft een zeer interessante feature. Leden van de club kunnen namelijk inloggen op het online trainingplatform waarop ze trainingvideo's op eigen niveau kunnen zien. Deze video's kan de administrator zelf posten en beheren!
Speed optimized, SEO, online trainingplatform
Profielfoto Voornaam Achternaam Bedrijf

Tekst.

Join the club

Deze zaakvoerders hebben nu een website die hun meer klanten oplevert, wanneer jij? Of lees waarom wij uw beste keuze zijn!