Portfolio

We hebben al enkele projecten succesvol voltooid! Zie hier de websites van trotse zaakeigenaars die u met plezier willen onthalen op hun website.

Scroll verder! Niel Duysters
www.studioleyssen.be

Studio Leyssen Photograph

Bekijk
Studio Leyssen had ervoor gekozen een website te maken in Wix. Door mijn tips en consultancy maar vooral een toffe samenwerking zijn we er in geslaagd een mooi resultaat neer te zetten, dat zichzelf onderscheidt. Dankzij een blog en een online Wix Art Store kunnen ze ook online hun producten aanbieden.
Wix, Fotografie, Blog, Online Art Store
www.studioleyssen.be

Balans in Beweging

Bekijk
Een website die volledig past bij de huisstijl van Balans in Beweging. In overleg met de interieur-architect is deze opgave uitgedraaid tot een mooi resultaat.
Design, Huisstijl, SEO
www.baltropical.be

Bal Tropical E-Ticket

Bekijk
Een online ticketsysteem voor de grootste fuif van Kaulille. Via dit ticketsysteem kopen honderden mensen hun inkomkaarten. Betrouwbaarheid en snelheid zijn hier van groot belang.
Speed optimized, Performance, Mailing-system, Full-stack
www.vanherckbvba.be

Vanherck BVBA

Bekijk
Clean & Simpel. Een website die alles heeft wat nodig is, via een makkelijk te gebruiken navigatie kan je vlotjes alle info zoeken die je nodig hebt. Zo kan je Vanherck BVBA zijn machines bekijken, lezen welke diensten ze aanbieden, of direct contact opnemen.
Design, SEO
www.jm-productions.be

JM-Productions

Bekijk
Een website even cool als de feestjes waar JM-Productions komt. Een simpel modern design. Inclusief catalogus waar je al hun materialen omtrent licht en geluid kunt terugvinden.
Design, Speed Optimization, Catalogus, SEO
www.verzekeringenplessers.be

Verzekeringen Plessers

Bekijk
Professioneel en betrouwbaar, maar zeker niet saai! Dat moest de website van Verzekeringen Plessers uitstralen. Met dit vernieuwende design is dit zeker geslaagd.
Design, SEO, Video
www.designviewer.appwise-dev.com

Designviewer

Bekijk
Voor mijn stage in het middelbaar moest ik in het bedrijf Appwise een stageproject maken waarop klanten de voortgang van hun applicatie in ontwikkeling kunnen volgen.
Design, Full-stack
www.belgium-hkd-federation.be

Belgium HKD Federation

Bekijk
Deze website voor de vechtclub Belgium Hapkido Federation heeft een zeer interessante feature. Leden van de club kunnen namelijk inloggen op het online trainingplatform waarop ze trainingvideo's op eigen niveau kunnen zien. Deze video's kan de administrator zelf posten en beheren!
Speed optimized, SEO, online trainingplatform
Profielfoto Voornaam Achternaam Bedrijf

Tekst.

Join the club

Deze zaakvoerders hebben nu een website die hun meer klanten oplevert, wanneer jij? Of lees waarom wij uw beste keuze zijn!