Wie zijn wij

NDVibes is een jong bedrijf met een bewegelijke voorgeschiedenis. Al sinds 2013 zit kwalitatieve websites maken in ons bloed. Benieuwd hoe NDVibes gevormd is naar het bedrijf dat het vandaag is? Lees hier onze historie. Ook zie je hier enkele van onze skills.

Scroll verder!
2013

Niel Duysters lanceert als 14-jarige zijn eerste website genaamd iCode4U. Een website inclusief forum gericht op het verlenen van coding-support aan andere ontwikkelaars.

2014

Na een grote interesse te krijgen voor ethisch hacken en pentesting, vindt en rapporteert hij voor het eerst gevaarlijke beveiligingsfouten in enkele van de grootste IT-bedrijven van Belgie.

2015

Start opleiding informaticabeheer op het KTA-1 te Hasselt. En verkrijgt exclusieve onderscheiding voor de vaardigheid programmeren.

2017

Begint met het ontwikkelen van websites. En registreert NDVibes als officieel bedrijf.

Profielfoto Niel Duysters

Hey! Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt ben ik webontwikkelaar, dit is niet enkel mijn werk maar vooral mijn passie. Buiten dat hou ik mij graag bezig met verscheidene sporten, en kan je me ook elke zondag op de Chiro terugvinden. Hopelijk tot binnenkort!

Enkele vaardigheden
HTML
CSS
Javascript
PHP
Databases
Security
Social Media
Marketing

Leer NDVibes beter kennen

Via onze blog!