NDVibes - Blog
Een nieuwe start

Een nieuwe start

Welkom op mijn nieuwe website en blog! Het was hoog tijd dat ik mijn eigen website vernieuwde. Nu is er meer veranderd dan alleen mijn website, NDVibes werkt nu in een ander concept en is ook te volgen op social media.

07 Feb 2019

Nieuw concept

Toen ik vorig jaar begon met webdesign, legde ik de focus op het ontwerpen van websites in de huisstijl van uw zaak. Dit is echter zo vanzelfsprekend geworden, en iets wat iedere webdesigner u wel kan aanbieden. Daarom zocht ik naar iets nieuws, iets wat ik kan aanbieden dat effectief een meerwaarde is voor zaakvoerders.

In mijn ogen is neuromarketing die meerwaarde. Neuromarketing – in de brede zin – is een wetenschap die gebruikt wordt om het onbewustzijn van de mens aan te zetten tot het kopen van producten. Dit wordt bereikt door bepaalde bewezen designtechnieken te gebruiken, en deze daarna te testen met onderzoeksmethodes zoals eye-tracking, fMRI-scans, of A/B-testing.

Op deze manier weet jij zeker dat jouw website gaat opbrengen, en je geen honderden of duizenden euro’s aan het weggooien bent.

Meer over neuromarketing en dit concept zal je zeker nog tegenkomen op onze blog!

Nieuwe website

Ook mijn website is vernieuwd. Nu valt er veel meer informatie te vinden over wie ik ben, en wat ik precies doe. Hier even een oplijsting van de pagina’s.

Social Media

Via social media hoop ik dichter bij mijn klanten, en potentieel volgende klanten te staan. Op deze manier ben ik niet alleen makkelijker te bereiken, wat de klantenservice tegoed doet. Bovendien is het ook een leuke opportuniteit om een kijkje in mijn bedrijf te geven.

Facebook: Like en volg zeker de Facebook-pagina! Daar vind je al onze nieuwe blogposts etc. terug. En kan je erop reageren. Liever wat zakelijker? Ook op LinkedIn kan je me toevoegen.

Graag wil ik je bedanken voor het lezen van mijn eerste blogpost, en hoop dat je mij blijft volgen op het avontuur naar een marketing-effecient world wide web!

Auteur: Niel Duysters